Kiểm Tra 1 Tiết Tiếng Anh 10 Lần 2 Có Đáp Án

Bạn đang xem bạn dạng rút gọn gàng của tài liệu. Coi và mua ngay phiên bản đầy đầy đủ của tư liệu tại phía trên (125.74 KB, 9 trang )


ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT MÔN TIẾNG ANH 10

LẦN 2 NĂM 2019 - 2020

I. LISTENING:

A. Listen to a woman talking to a policeman, choose A, B, C1. How much money was in the bag?

A. $20 B. $40 C. $50

2. What else was in the bag? A. Credit card

B. Driving licence C. Gloves

3. The bag was ___________. A. Old

B. Expensive C. Big

4. What time did the woman thất bại the bag? A. 9.30


B. Afternoon C. Evening

B. You are going to hear two people talking about a holiday problem. For questions 1-5, choose the answer that matches what you heard by circling the appropriate letter (A,B or C). (1.18 Smart Time)

1. Where did Sandy go on holiday?A. Malta

B. Spain C. England

2. Sandy thought that the khách sạn room wasA. Dirty

B. Small C. Expensive

3. Sandy moved to

A. A different hotel. B. A campsite. C. An apartment.

4. What was the weather like during Sandy’s holiday?A. It rained.


5. How did Sandy’s brother spend his time on holiday? A. H e went sunbathing.

B. He went sightseeing. C. He did water sports. II. PRONUNCIATION:

A. Choose the word that has the underlined part pronounce differently from that of theothers.

Bạn đang xem: Kiểm tra 1 tiết tiếng anh 10 lần 2 có đáp án

1. A got B. Dog C. Hot D. Sport

2. A. Return B. Matter C. Picture D. Teacher

B. Choose the word whose áp lực pronounced differently from the others.3. A. Computer B. Pagoda C. Magical D. Formation4. A. Effort B. Special C. Deafness D. RemoteĐáp án: 1 - D; 2 - A; 3 - C; 4 - D

III. VOCABULARY,GRAMMAR & SPEAKING.

A. Choose the one word or phrase-A, B, C, D-that best completes the sentences.5. Without the Braille Alphabet, it would be very difficult for____________.


(4)

6. Nha Trang has become a well- known tourism centre with its places of _________beauty.

A. Scenic

B. Pretty

C. Terrific D. Romantic

7. It is important for teachers khổng lồ find a teaching method which is suitable with mentally _____children.

Xem thêm: Nguyên Nhân Làm Nước Bị Ô Nhiễm Lớp 4, Lí Thuyết Bài 26: Nguyên Nhân Làm Nước Bị Ô Nhiễm

A. HandicappedB. RetardedC. DisabledD. Uneducated

8. She is very _______ in playing computer games online. It is not a good habit. A. Interest

B. InterestedC. InterestingD. Interests

9. John is always late for class, ___________ annoys the teacher.A. Which


(5)

10. The woman__________ lives next door khổng lồ us is a weather forecaster on a localTV station.

A. Who

B. Which

C. Whom
D. Whose

11. Now Dave is a cashier in a supermarket. He____________in a factory. A. Uses to work

B. Used to working C. Used to work D. Uses khổng lồ working

12. The new school _________ for 2 years. A. Builds

B. Has builtC. Is built

D. Has been built

13. Can you tell me what a vacuum cleaner is used ________? A. About


(6)

14. Our class __________ a picnic at Huong Pagoda this Saturday.A. Am having

B. Will has

C. Is going to have D. Go khổng lồ have

15. John _______ me since he moved lớn London last year. A. Has not phoned

B. Didn’t phoneC. Doesn’t phoneD. Had not phoned

16. The room hasn’t been used _________ last year.A. In

B. SinceC. InD. From

17. Last night, I couldn’t sleep well_____________ the noise. A. Because

B. In spite ofC. AlthoughD. Because of


(7)

A. NeedB. NeedsC. NeededD. NeedingĐáp án:

5. D 6. A 7. B 8. B 9. A 10. A 11. C 12. D

13. D 14. C 15. A 16. B 17. D 18. A

B. Identify the one underlined word or phrase- A, B, C, D-that must be changed for the
sentence to lớn be correct.

19. Jill can’t talk to (A) Bill despite (B) she loves (C) him very much (D) . 20. Where did you used (A) to live (B) before you came (C) here (D) ?Đáp án: 19 - B; đôi mươi - A

IV. READING COMPREHESION.

Reading the passage carefully & choose the correct answer.

Alexander Graham Bell was born in Edinburgh, Scotland, in the nineteenth century,and later came khổng lồ the United States. Several members of his family did a great giảm giá khuyến mãi toencourage him lớn the field of science. His father was the most instrumental by supervisinghis work with the deaf. While he dealt with the deaf, his studies led him to lớn the invention ofthe multiple telegraph & to his greatest invention – the telephone. The last quarter centuryof his life was dedicated to advances in aviation.

21. What was considered lớn be Alexander Graham Bell’s greatest invention? A. Aviation


(8)

C. Multiple telegraph D. Acoustics

22. To what did Bell dedicate the last years of his life? A. Investigation

B. Telephone C. Telegraph D. Aviation


23. How many years did Bell dedicate khổng lồ aviation? A. 25

B. 50 C. 100 D. 1000

24. Which of the following statements is NOT true? A. Bell wasn’t encouraged in the field of science. B. Bell worked with the deaf.

C. Bell invented the multiple telegraph. D. Bell invented the telephone.

Đáp án: 21 - B; 22 - D; 23 - A; 24 - A

V. WRITING - Rewrite the sentences using given words.


(9)

→ ______________________________________________________________________.2. Bill has just built a new house. (Change Passive Voice)

→ ______________________________________________________________________.3. I bought a cell phone. I can use it lớn send và receive e-mail. (Relative Pronoun)

→ ______________________________________________________________________.4. People was injured in the accident yesterday was taken to hospital immediately. (Using

the + adj)

→ _____________________________________________________________________.
Đáp án:

1 - We have lost her phone number which is difficult to tương tác her. 2 - A new house has just been built.

3 - I bought a cell phone which can use khổng lồ send and receive e-mail.

4 - The injured in the accident yesterday was taken lớn hospital immediately.Mời chúng ta đọc đọc thêm tài liệu giờ Anh lớp 10 trên đây:

Bài tập giờ Anh lớp 10 theo từng Unit: bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 10 nâng cao:


Tài liệu liên quan


*
de thi thu toan 11 khi moi ( co dap an va thang diem) 12 617 2
*
ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT HỌC KÌ II - LẦN 2 - LỚP 8 2 716 2
*
tuyển chọn chọn các đề kiểm tra 1 huyết lần 1 đồ lý lớp 10 xuất xắc (có đáp án) 26 800 0
*
12 đề thi học tập kì 1 môn tiếng Việt lớp 5 tất cả đáp án 35 2 13
*
Ôn thi đh 2017 90 câu trắc nghiệm chương 1 hình học tập lớp 10 (vectơ) tất cả đáp án 8 557 3
*
(2017) ĐỀ VÀ ĐÁP ÁN CÁC MÔN THI THỬ LẦN 2 NĂM 2017 – Trung tâm Phổ Thông năng khiếu (Dạy – học Thêm) DAP AN TOAN CHUYEN 4 120 0
*
*
de kiem tra 1 tiet toan khoi 7 lan 2 68675 1 134 0
*
Đề khám nghiệm 1 ngày tiết Hình học tập 11 chương 2 năm năm 2016 – 2017 trường trung học phổ thông Vĩnh Thạnh – cần Thơ" onerror="this.src="https://media.store123doc.com/images/default/doc_normal.png""/> Đề đánh giá 1 máu Hình học 11 chương 2 năm 2016 – 2017 trường thpt Vĩnh Thạnh – bắt buộc Thơ 5 330 3
*
HOT 12 đề đánh giá học kỳ 1 tiếng Việt lớp 5 có đáp án 35 361 0
*


Tài liệu chúng ta tìm tìm đã sẵn sàng chuẩn bị tải về


(13.32 KB - 9 trang) - sở hữu Đề kiểm tra 1 máu tiếng Anh 10 lần hai năm 2019 - 2020 - Đề chất vấn tiếng Anh 10 mới có đáp án
Tải bạn dạng đầy đầy đủ ngay
×