Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh

Đề thi học kì 1 môn giờ Anh lớp 7 lịch trình mới có đáp án nằm trong bộ đề thi học tập kì 1 lớp 7 bởi gamesbaidoithuong.com sưu tầm và đăng tải. 3 Đề bình chọn Tiếng Anh cuối kì 1 lớp 7 bao gồm đáp án với nhiều dạng bài tập giờ đồng hồ Anh không giống nhau có đáp án giúp học sinh lớp 7 ôn tập kỹ năng và kiến thức đã học công dụng và đạt điểm trên cao trong kì thi sắp tới.

Bạn đang xem: Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng anh


I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

1. A. Tea

B. Sea

C. Health

D. Team

2. A. Listen

B. Mind

C. Like

D. Rice

3. A. Wanted

B. Visited

C. Needed

D. Played

4. A. cat

B. cinema

C. classroom

D. carving

II. Choose the odd one out.

1. A. Envelope B. Stamp C.letter D. Coach

2. A. Friend B. Uncle C. Father D. Sister

3. A. Room B. Picture C. House D. Apartment

4. A. Songbooks B. Guitar C. Equation D. Music

III. Choose the most appropriate word or phrase to fill in each blank. (2.5 ms)

1. ............................ Milk does she want? - A little.

A. How many

B. How much

C. How often

D. How long

2. In Physics, we learn............................how things work.

A. At

B. About

C. On

D. In

3. Catherine is English and............................

A. So am I.

B. I am too.

C. So bởi vì I.

D. A & B are correct.

4. I"ll soon have a............................


A. 2-week holiday

B. 2-weeks holiday

C. 2- week holidays

D. 2-weeks holidays

5. A holiday by the sea is............................than a holiday in the mountains.

A. Good

B. Best

C. Better

D. The best

6. There are............................expensive new flats next lớn the river.

A. Some

B. Little

C. Much

D. Any

7. If you want to find the meaning of new words, you can use a............................

A. Picture book

B. Story

C. Dictionary

D. Workbook

8. Most of the children enjoy............................Cartoon Network channel.

A. Watch

B. Khổng lồ watch

C. Are watching

D. Watching

IV. Rewrite the following sentences so that the second sentence means the same as the first one.

1. Where does he live?

-> What ……………………………………………………………………………………..?

2. Your book is newer than my book.

-> My book …………………………………………………………………………….

3. These books are so interesting .

-> What ................................................................................................!

4. Why don’t we go to lớn the beach ?

-> What about ........................................................................?

V. Read the passage, & choose the correct answer A, B, C or D tor each question.


The Temple of Literature is about 10 minutes away from Hoan Kiem Lake. It was constructed in 1070 under Ly Thanh Tong’s dynasty, first lớn honor Confucius and nowadays to celebrate the doctorate and high rank scholar of Vietnam. In 1076, Emperor Ly Nhan Tong continued the work and built the Imperial Academy as the first university of Vietnam.

The Temple is divided into five courtyards. The first courtyard is from the main gate to dẻo Trung Gate. The second is with Khue Van Pavilion. The pavilion symbol is used on the street signs of Ha Noi. The third courtyard is the place where the doctorate names were listed on the stone tablets above tortoise backs. The fourth courtyard is dedicated for Confucius và his 72 honored students, as well as Chu Van An - one of the most famous teachers at the Imperial Academy. The last is also the farthest courtyard is thai Hoc House, which was used as the Imperial Academy. Bầu Hoc House holds a small collection of old-time costumes for students and scholars.

1. Where is the Temple of Literature?

____________________________________

2. When and by whom was it built?

____________________________________

3. How many courtyards are there in the Temple of Literature?

____________________________________

4. Which courtyard is with Khue Van Pavilion?

____________________________________

5. What is the Pavilion symbol used on?

____________________________________

Đáp án Đề thi tiếng Anh học tập kì lớp 7 số 1

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.


1. C 2. A 3.D 4. B

II. Choose the odd one out.

1. D 2. A 3. B 4. C

III. Choose the most appropriate word or phrase to fill in each blank. (2.5 ms)

1. B 2. B 3. D 4. A 5. C 6. A 7. C 8. D

IV. Rewrite the following sentences so that the second sentence means the same as the first one.

1. What is your address?

2. My book is older than your book

3. What interesting books.

4. What about going to the beach?

V. Read the passage, & choose the correct answer A, B, C or D tor each question.

1. It is about 10 minutes away from Hoan Kiem Lake.2. It was constructed in 1070 under Ly Thanh Tong’s dynasty.3. There are five courtyards.4. The second is with Khue Van Pavilion.5. It is used on all street signs of Ha Noi.

Đề thi học kì 1 giờ đồng hồ Anh lớp 7 gồm đáp án - Đề số 2

A. MA TRẬN (BẢNG 2 CHIỀU)

*

B. NỘI DUNG ĐỀ

I. LISTENING: Listen lớn the passage và fill in the missing information. (2.5 pts)

*

II. READING: Choose the most suitable phrases in the box lớn complete the passage. There are more phrases than needed. (2.5 pts)

*

Jack’s birthday is on December 31st. He always has a big các buổi tiệc nhỏ at his house. All of the guests (1) ________. Jack prepares delicious food and everyone (2) __________ & drinks a lot of champagne. Jack’s parents don’t (3) __________. They celebrate New Year’s Eve at home.

They (4) _________ & dance. At night, Jack (5) ___________ to all his friends.

III. LANGUAGE FOCUS

Circle the best option (A, B, C or D) khổng lồ complete the sentences. (2.5 pts)

1. How far _______ it from Ha Noi to Ho đưa ra Minh City?

A. Is B. Are C. Was D. Were

2. In the future, machines _______ all the work for us.

A. Are doing B. Will vì chưng C. Were doing D. Do

3. Every day Mr. Tuan _______ in the fields from 6 am lớn 4 pm.

A. Worked B. Work C. Is working D. Works

4. I _______ pleased that you và your family are well.

A. Am B. Do C. Was D. Will be

5. When _______ Vietnamese people celebrate the New Year?

A. Will B. Are C. Vị D. Is

6. Bố is in his room. He _______ the guitar now.


A. Was playing B. Played C. Is playing D. Will play

7. I _______ at Ly Thuong Kiet School last year.

A. Study B. Studied C. Will study D. Am studying

8. Next month is Lien"s birthday. She _______ some of her friends to her birthday party.

A. Invite B. Invites C. Is going khổng lồ invite D. Invited

9. John Robinson is an English teacher from England. He _______ for an apartment in Ha Noi for his family now.

A. Looks B. Is looking C. Looked D. Will look

10. We _______ soccer after school yesterday.

A. Aren"t playing B. Won"t play C. Don"t play D. Didn"t play

IV. WRITING

Write a letter khổng lồ your friend inviting him/her to take part in your birthday party. You can use the following suggestions. (2.5 pts)

Date of the partyPlace of the partyTime of the partyActivities at the partyFood và drinks

Dear ............,

..................................................................................................................................................

..................................................................................................................................................

..................................................................................................................................................

..................................................................................................................................................

..................................................................................................................................................

Love,

Quoc Anh

Đáp án Đề thi cuối kì 1 lớp 7 môn giờ Anh

II. READING: Choose the most suitable phrases in the box to complete the passage. There are more phrases than needed. (2.5 pts)

1 - D; 2 - G; 3 - A; 4 - E; 5 - C;

III. LANGUAGE FOCUS

Circle the best option (A, B, C or D) to complete the sentences. (2.5 pts)

1 - A; 2 - B; 3 - D; 4 - A; 5 - C;

6 - C; 7 - B; 8 - C; 9 - B; 10 - D;

IV. WRITING

Write a letter to your friend inviting him/her to lớn take part in your birthday party. You can use the following suggestions. (2.5 pts)

Gợi ý 1

Dear Mai,

I want to make a small announcement that next week is my birthday, & it would be great if you can take your time and join us for a small buổi tiệc nhỏ at my house. It will be started at 5pm and maybe ended early around 9pm, so I hope it is a suitable time for you & everyone. There will be birthday cake, delicious dishes that are made by my mom, and a lot of candies at the party. We can eat & play a lot of fun games afterwards.

Call me if you cannot make it to my party


I am looking forward lớn hearing from you soon

Love,

Nha.

Xem chi tiết tại: Viết thiệp mời sinh nhật bằng tiếng Anh

Đề thi học tập kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh - Đề 3

PART I. LISTENING

Listen và decide if each statement is true or false or not given (1.25 pts)

Bài nghe

Statement

T/ F/ NG

1. Dina Paucar is a famous singer & she comes from Peru.

2. Dina Paucar did not get married, but she adopted two kids.

3. In addition lớn singing, Dina Paucar writes songs.

4. Although Dma Paucar is not so rich, she stills helps poor people.

5. Every year, 1000 sick children are helped by Dina Paucar.


1. T

2. F

3. T

4. F

5. NG

Nội dung bài nghe

My favorite singer is Dina Paucar. She is a very successful singer. She is from Peru and she is very popular all over the world. She is 38 years old, she is married and she has two kids. She is also a composer, her most popular songs are “Que lindo son tus ojos”, “Ami madrecita”, etc. In addition, Dina is a public person; she works in her concert and in her record company. When she is free, she works on television with advertising và promoting health campaigns. Dina is now very rich but she is a very generous person. She loves helping people a lot, especially poor và sick children. Like me, most of the Peruvian people admire Dina because she is the symbol of the generosity và success in Peru.

Xem thêm: Bài Văn Tả Cây Hoa Hồng Nhung Lớp 4 Hay Nhất, Tả Cây Hoa Hồng


Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others (0.75 pts)

1. A. Itchy

B. Ridinng

C. Sick

D. Swimming

2. A. Chemical

B. Children

C. Headache

D. Architect

3. A. Pan

B. Bag

C. Water

D. Add


Find the word which has a different ức chế pattern from the other (0.5 pts)

1. A. Adventure

B. Advertisement

C. Buffalo

D. Detective

2. A. Information

B. Direction

C. Tomato

D. Potato


PART III. LANGUAGE FOCUS

Choose the correct answer A, B, C or D (1.5 pts)

1. Robert does not have _____________ Peter does.

A. Money more than

B. As many money as

C. More money as

D. As much money as

2. Can I borrow _____________ from you? I’ve left mine at home and I want to lớn write some notes.

A. Paper

B. A slice of paper

C. A paper

D. A piece of paper

3. We ______ very busy last week.

A. Was

B. Am

C. Were

D. Will be

4. ________ people usually live on the streets, under bridges, or in camps.

A. Sick

B. Homeless

C. Elderly

D. Disabled

5. We can help to lớn reduce ________ by using public transportation, biking và walking.

A. Air pollution

B. Water pollution

C. Social problems

D. Community service

6. Fruit tastes good ________ it’s healthy for your body.

A. So

B. But

C. Or

D. And


Identify the false parts and corrcet them (0.5 pts)

1. You can avoid (A) many (B) diseases by eat (C) healthy food (D).

2. Watch (A) more (B) television; if not, your eyes will be (C) tired (D).


Complete the sentences with the correct form of the verbs in brackets (1. 25 pts)

1. He ______________ (put) on a lot of weight recently

2. I think he ______________ (not pass) the exam. He hasn’t studied at all.

3. I often ______________ (drink) coca cola when I was a child


4. My mother doesn’t like ______________(eat) fast food.

5. When _____________ (you/ meet) your wife? - 3 years ago


1. He _______has put_______ (put) on a lot of weight recently

2. I think he _______won’t pass_______ (not pass) the exam. He hasn’t studied at all.

3. I often _______drank_______ (drink) coca cola when I was a child

4. My mother doesn’t lượt thích ______eating________(eat) fast food.

5. When ______did you meet_______ (you/ meet) your wife? - 3 years ago


PART IV. READING

Read the passage and then answer these following questions (T) or false (F) (1.25 pts)

Community service is work done by a person or group of people that benefits others. It is often done near the area where you live, so your own community gets the benefits of your work. You vì not get paid to perform community service, but get to lớn learn a lot. Community service can help many different groups of people, even animals & the environment. Community service is often organized through a local group, such as a place of worship, school, or non-profit organization, or you can start your own community service projects. Community service can even involve raising funds by donating used goods or selling used goods lượt thích clothing.

Many people participate in community service because they enjoy helping others & improving their community.

1. What is community service?

________________________________________

2. Where is community service often done?

________________________________________

3. Is community service a paying job?

________________________________________

4. What groups of people can community service help?

________________________________________

5. Why vày many people take part in community service?

________________________________________


1. Community service is work done by a person or group of people that benefits others.

2. It is often done near the area where you live.

3. No, it isn’t. (You vì not get paid lớn perform community service.)

4. It can help many different groups of people: children, elderly people, homeless people, people in poverty & people with disabilities.

5. Many people take part in community service because they enjoy helping others and improving their community.


Choose the correct answer A, B, C or D khổng lồ fill each blank in the following passage (1.25 pst)

I have a very interesting and (1) _____________ hobby. I make short đoạn phim clips with my digital camera. It was my birthday present from my parents last year. Since then, I have (2) _____________three short films. It’s great fun! I started asking my friends và relatives khổng lồ take (3) _____________ in the films. I have tried to lớn write the story for my video clip clips. When I have finished the script, 1 make copies for the “actors”. Each scene is small và they can look at the words just (4) _____________we start filming. We film at the weekend in my neighbourhood, (5) _____________ no one has to travel far. When the video video clip is finished, I invite all the “actors” & we watch the film at my house.

1. A. Enjoy

A. Enjoyed

B. Enjoying

C. Enjoyable

2. A. Done

B. Played

C. Made

D. Watched

3. A. Part

B. Role

C. Scene

D. Film

4. A. Before

B. After

C. Only

D. Unitl

5. A. Although

B. Because

C. But

D. So


PART V. WRITING

Write the second sentence so that it has the same meaning khổng lồ the first one (1 pts)

1. He stopped the car. The traffic lights turned red. (because)

____________________________________________________

2. Sue started khổng lồ eat a low carb diet two years ago.

Sue has _____________________________________________

3. Could you take me lớn the airport Friday morning?

Would you mind _____________________________________

4. My father likes to bởi vì gardening at the weekend.

My father enjoys _____________________________________


1. He stopped the car, because the traffic lights turned red.

2. Sue has eaten a low carb diet for two years.

3. Would you mind taking te khổng lồ the airport Friday morning?

4. My father enjoys doing gardening at the weekend.


1. Hobby/ you/ have/ any / do/?

____________________________________________________

2. Jim/ overweight/ so/ eats/ is/ fast food/ too much/ he.


____________________________________________________

3. Work/ done/ you/ ever/ have/ volunteer/ any?

____________________________________________________


1. Vì chưng you have any hobby?

2. Jim eats too much fast food so he is overweight.

3. Have you ever done volunteer work?


Đề thi thân học kì 1 lớp 7 môn giờ Anh sách Global Success số 4

Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others

1. A. Bear

B. Hear

C. Dear

D. Near

2. A. Of

B. Coffee

C. Leaf

D. Fault

3. A. Sick

B. Swimming

C. Itchy

D. Riding

Choose the word which has different ức chế from the others

1. A. Collect

B. Defeat

C. Nature

D. Unique

2. A. Protect

B. Photo

C. Patient

D. Nature

Give the correct form of the words in brackets

1. The đô thị library has over 50 ______________. (employ)

2. Bố is a famous stamp ______________. (collect)

3. Community ___________ have a lot of possitive effects on students. (serve)

Choose the correct answer A, B, C or D

1. Traditional volunteer activities include ___________ money for people in need, cooking and giving food.

A. Rising

B. Raising

C. Getting

D. Taking

2. Let’s collect and ____________ warm clothes khổng lồ homeless children in our city.

A. Give away

B. Give back

C. Take off

D. Put on

3. Nowadays people ___________ hours sitting in front of computers.

A. Take

B. Last

C. Set

D. Spend

4. There are many ____________ why it is important khổng lồ have a hobby.

A. Answers

B. Reasons

C. Details

D. Facts

5. We should follow the advice from doctors và health ___________ in order khổng lồ keep fit.

A. People

B. Workers

C. Managers

D. Experts

6. We should play sports or bởi exercises in order lớn stay in ____________.

A. Look

B. Shape

C. Fit

D. Health

7. Be careful with __________ you eat and drink

A. What

B. That

C. Who

D. This

Read the passage and decide whether the statements are True (T) or False (F).

Community service is when you work for không tính tiền to help benefit the public or your community. Usually, students who choose to do community service vị so as volunteers, meaning that they choose lớn help out because they want to bởi so. Community service can have a lot of positive effects on students, such as helping them to lớn develop skills, making contacts, và allowing them to lớn improve the chất lượng of life of others.

You probably know some students In your school who choose khổng lồ volunteer their không tính tiền time through community service. There are many ways that you can vày this, such as joining a non-profit organization, working with a church group, or you can choose a cause và create your own service project.

Volunteer work can range from the relatively simple, lượt thích helping coach the football team at your old junior high, khổng lồ the much more complex, lượt thích starting a non-profit that helps homeless people in your area.

1. Students often bởi vì community service as volunteers.

2. Community service allows them to lớn improve the chất lượng of life of others.

3. No students choose khổng lồ volunteer their không tính phí time through community service.

4. Joining a non-profit organization is the only way to bởi vì community service.

5. There are many types of volunteer work, both simple and complex ones.

Complete the sentences with the correct khung of the verbs in brackets

1. You are catching the flu, but you (not, wash) ___________ your hands very often.

2. Eating too much (be) ___________ bad for your health.

3. Health (mean) ____________ everything.

Find và correct mistakes

1. I has a slight headachhe now.

___________________________________________

2. He can’t chews well, because he has a toothache now.

___________________________________________

Write the second sentences so that it has the same meaning to the first one

1. It’s a good idea to bởi exercises regularly

You _______________________________________

2. Tom’s gained 5 kilos since he quit smoking

Tom’s put ___________________________________

3. My father likes doing gardening at the weekend.

My father enjoys ______________________________

4. Van’s brother usually goes khổng lồ work by motorbike

Van’s brother usually rides ______________________

Xem cụ thể đáp án tại: Đề thi giữa học kì 1 lớp 7 môn giờ Anh sách Global Success

Nhằm giúp các em học sinh tài năng liệu ôn thi học kì 1 lớp 7, gamesbaidoithuong.com reviews Bộ đề chất vấn học kì 1 với không hề thiếu các môn, đã là tài liệu có lợi cho thầy cô xem thêm ra đề và các em học viên ôn tập, chuẩn bị kiến thức đến kì thi đồng ý đạt kết quả cao. Chúc các em học tốt.


Trên đây là toàn cục nội dung của đề thi học kì I lớp 7 môn giờ Anh. Mời chúng ta đọc đọc thêm nhiều tư liệu Ôn tập tiếng Anh lớp 7 khác ví như Để học giỏi Tiếng Anh lớp 7, Đề thi học tập kì 1 lớp 7, Đề thi học kì 2 lớp 7, bài bác tập giờ đồng hồ Anh lớp 7 theo từng Unit trực tuyến,.... được cập nhật liên tục trên gamesbaidoithuong.com.

Sau mọi giờ học tập căng thẳng, chắc rằng các các bạn sẽ rất mệt mỏi. Lúc này, chớ cố liên tiếp học vượt mà ảnh hưởng tới ý thức và mức độ khỏe phiên bản thân. Hãy giành cho mình 1 chút thời hạn để giải trí, thư giãn lấy lại tỉnh táo bạn nhé. Chỉ 10 phút cùng với những bài xích trắc nghiệm EQ, trắc nghiệm IQ vui dưới đây của bọn chúng tôi, các bạn sẽ có được sự thoải mái nhất, chuẩn bị cho bài học sắp tới:


Mời chúng ta tham gia nhóm Tài liệu học tập lớp 7 để nhận thêm phần đa tài liệu hay: Tài liệu học hành Tiếng Anh lớp 7