ĐỀ THI ANH LỚP 6 HỌC KÌ 2

Với mong muốn giúp những em ôn thi học tập kì 2 tiếng đồng hồ Anh lớp 6 năm 2019 – 2020, gamesbaidoithuong.com sẽ đăng tải không ít đề thi tiếng Anh học tập kì 2 lớp 6 gồm đáp án khác nhau. Bộ 40 đề soát sổ tiếng Anh lớp 6 học kì 2 bao gồm đáp án được biên tập bám gần kề chương trình SGK tiếng Anh lớp 6 của bộ Giáo dục & Đào sản xuất giúp các em nhắc lại kiến thức Từ vựng – Ngữ pháp giờ đồng hồ Anh trung tâm kì 2 lớp 6 hiệu quả.

Bạn đang xem: Đề thi anh lớp 6 học kì 2

Đề thi nói giờ Anh lớp 6 học tập kì hai năm học 2019 – 2020 FULL


Mục lục

B. Văn bản Đề thi học tập kì 2 lớp 6 môn giờ Anh năm 2019 – 2020C. Bộ 40 đề bình chọn môn tiếng Anh lớp 6 kì 2 những năm

A. Bộ đề thi giờ Anh lớp 6 học kì 2 năm 2019 – 2020 NEW

gamesbaidoithuong.com đang đăng tải không hề ít bài kiểm tra tiếng Anh lớp 6 học kì 2 gồm đáp án khác biệt tổng hợp không hề ít dạng bài bác tập giờ đồng hồ Anh 6 new thường mở ra trong cỗ đề thi Anh văn lớp 6 học kì 2 giúp những em cải thiện những năng lực làm bài xích thi hiệu quả. 

Bạn phát âm nhấp vào cụ thể từng đường links và download tài liệu:

Đề chất vấn tiếng Anh lớp 6 học tập kì 2 năm 2019 – 2020 số 5Đề thi học tập kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2019 – 2020 số 5Đề thi tiếng Anh lớp 6 học tập kì hai năm 2019 – 2020 số 5Đề thi học tập kì 2 môn giờ đồng hồ Anh lớp 6 năm 2019 – 2020 số 4Đề khám nghiệm tiếng Anh lớp 6 học tập kì hai năm 2019 – 2020 số 4Đề thi học kì 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh năm 2019 – 2020 số 4Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học kì 2 năm 2019 – 2020 số 4Đề thi học tập kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 năm 2019 – 2020 số 3Đề đánh giá tiếng Anh lớp 6 học tập kì hai năm 2019 – 2020 số 3Đề thi học tập kì 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh năm 2019 – 2020 số 3Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học tập kì 2 năm 2019 – 2020 số 3Đề thi học kì 2 môn tiếng Anh lớp 6 năm 2019 – 2020 số 2Đề khám nghiệm tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2019 – 2020 số 2Đề thi học tập kì 2 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2019 – 2020 số 2Đề thi giờ Anh lớp 6 học kì 2 có file nghe năm 2019 -2020Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học tập kì hai năm 2019 – 2020 số 2Đề thi học kì 2 môn giờ Anh lớp 6 năm 2019 – 2020Đề thi học kì 2 lớp 6 môn giờ đồng hồ Anh năm 2019 – 2020Đề chất vấn tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2019 – 2020Đề thi tiếng Anh lớp 6 học tập kì 2 năm 2019 – 2020Đề cưng cửng ôn tập giờ Anh lớp 6 học kì hai năm 2019 – 2020

Lưu ý: độc giả kéo xuống footer nhấp chọn Tải về để tải về tài liệu.

B. Ngôn từ Đề thi học kì 2 lớp 6 môn giờ Anh năm 2019 – 2020

I. Đề khám nghiệm tiếng Anh 6 học kì 2 tiên phong hàng đầu có đáp án

I. Choose the word which is pronounced differently from the others. (1m)

1. A. Clothes B. Watches C. Benches D. Classes
2. A. Read B. Teacher C. Eat D. Ahead
3. A. Pens B. Books C. Rulers D. Erasers
4. A. Kite B. Twice C. Swim D. Pastimes

II. Choose the best answer: (3ms)

1. I’d like…………….. Bananas, please!

a. Any

b. Some

c. Many

d. Much

2. Lemonade, táo juice and…………….. Are cold drinks.

a. Vegetables

b. Noodles

c. Iced tea

d. Beans

3. She isn’t heavy. She is………………

a. Thin

b. Fat

c. Strong

d. Light

4. Lan…………….. Aerobic everyday.

a. Does

b. Plays

c. Goes

d. Dances

5……………… sports vì you play?

a. What’s

b. Who

c. Which

d. How

6. We need a tent lớn go……………..

a. Fishing

b. Swimming

c. Camping

d. Jogging

7. They are going lớn stay…………….. Their uncle & aunt this summer vacation.

a. In

b. At

c. By

d. With

8. What is your nationality? I am……………..

a. Vietnamese

b. Vietnam

c. England

9. There are only two…………….. In my country.

a. Weather

b. Seasons

c. Citadel

d. Cities

10……………… vì you go to school? Every afternoon.

a. How much

b. How often

c. How many

d. How

11. What vì chưng you often do…………….. It is hot?

a. What

b. Which

c. How

d. When

12. What about……………… tennis this afternoon?

a. Play

b. Playing

c. To play

d. Plays

III. Supply the correct form of the verbs: (1m)

1. Mai…………….. Orange juice at the moment. (drink)

2. I…………….. Thirsty now. (be)

3. My father is going…………….. Ha Long Bay. (visit)

4. They…………….. In the kitchen now. (be)

IV. Read

1. Complete the dialogue with the words from the box: (2ms)

have – want – why – camping – by – travel – do – going

Thanh: What are we going to lớn (1)…………….. In the vacation?

Mai: Let’s go (2)………………

Thanh: We don’t (3)…………….. A tent. What about (4)…………….. To lớn Hue?

Mai: I don’t(5)…………….. To lớn go lớn Hue.

(6)…………….. Don’t we go to Huong pagoda?

Thanh: That’s a good idea.

How are we going to lớn (7)……………..?

Mai: Let’s go (8)…………….. Minibus.

Thanh: Yes, Good idea.

2. Answer the questions: (1m)

a. What are Mai & Thanh going to bởi in the vacation?

…………………………………………………………………………….

b. How are they going to lớn travel?

………………………………………………………………………………………

V. Arrange the words into the sentences (2ms)

1. Want/ Tom/ Mary/ and/ glasses/ two/ of/ water.

…………………………………………………………..

2. Sister/ my/ going/ is/ to/ live/ country/ the/ in.

………………………………………………………..

3. Going/ dinner/ tonight/ is/ have/ to/ where/ Lan?

…………………………………………………………..

4. The/ spring/ in/ what/ weather/ is/ like/ the?

……………………………………………………………….

5. Building/ tallest/ the/ is/ this/ city/ the/ in/ world.

…………………………………………………………………

6. Lan’s house/ smaller/ is/ house/ my/ than.

…………………………………………………………..

7. She/ never/ with/ camping/ goes/ her/ friends.

……………………………………………………………

8. Often/ she/ go/ does/ how/ cinema/ to/ the?

…………………………………………………………..

Đáp án

I. Choose the word which is pronounced differently from the others (1 correct = 0.25 x 4 = 1m)

1. A 2. D 3. B 4. C

II. Choose the correct answer: (1 correct = 0.25 x 12 = 3ms)

1. B 2. C 3. D 4. A 5. C 6. C

7. D 8. A 9. B 10. B 11. D 12. B

III. Supply the correct size of verbs: (1 correct = 0.25 x 4 = 1m)

1. Is drinking

2. Am

3. To lớn visit

4. Are

IV. Read

1. Complete the dialouge: (1 correct = 0.25 x 8 = 2ms)

1. Bởi 2. Camping 3. Have 4. Going 5. Want 6. Why 7. Travel 8. By

2. Answer (1 correct = 0.25 x 4 = 1m)

a They are going khổng lồ Huong pagoda.

b. They are going lớn travel by minibus

V. Arrange the words into the sentences (1 correct = 0.25 x 8 = 2ms)

1. Tom and Mary want two glasses of water.

2. My sister is going to live in the country.

3. Where is Lan going lớn have dinner tonight?

4. What is the weather lượt thích in the spring?

5. This thành phố is the tallest building in the world.

6. My house is smaller than Lan’s house.

7. She never goes camping with her friends.

8. How often does she go lớn the cinema?

II. Đề đánh giá tiếng Anh học tập kì 2 lớp 6 có đáp án số 2

I Vocabulary và Grammar

A Choose the word odd one out (1 point)

Chọn tự không cùng loại.

1 a chicken b. Beef c. Tomato d. Meat

2 a. Fish b. Orange-juice c. Lemonade d. Coffee

3 a. Is b. Are c. Hello d. Am

4. A carrot b. Rice c. Onion d. Lettuce

B Circle the best option A, B, or C khổng lồ complete each of the following sentences. (2.5 points)

Hoàn thành những câu sau bằng cách khoanh tròn vần âm A, B, C cùng D (2.5 điểm)

1. I’m ____. I’d lượt thích some noodles.

A. Thirsty B. Hungry C. Empty

2. There is____ water in the bottle.

A. Any B. Many C. Some

3. What’s he doing? He’s ____.

A. Swims B. Swimming C. Swim

4. We go lớn the movies____ Sunday evening.

A. Lớn B. At C. On

5. It’s very ____ in the winter.

A. Cold B. Hot C. Cool

6. They are doing ____ homework at the moment.

A. Them B. Theirs C. Their

7. He sometimes____ to pop music.

A. Listens B. Reads C. Watches

8. – How ____ is a sandwich? – It’s 2,000 dong.

A. Many B. Much C. Old

9. – How____ does she go jogging? – Every evening.

A. Many B. Much C. Often

10. ____ is the weather lượt thích in the summer?

A. What B. Which C. How

II. Reading

* Read the passage carefully

My uncle is an engineer. His name is Hung. He is going on vacation this summer. First, he is going to lớn visit Ha Long Bay. He is going khổng lồ stay in a small khách sạn near the cất cánh for two days.

Then he is going to visit domain authority Lat for three days. Finally, he is going khổng lồ visit some friends in Ho đưa ra Minh City. He is going to lớn stay there for one day. He is going lớn walk along Saigon river. He is going lớn fly home

A True (T) or False (F) (2.0 point)

1. Mr. Hung is going khổng lồ visit three cities this summer………..

2. He is going to visit Ha Long cất cánh first, then Ho đưa ra Minh City, and finally in da Lat……..

3. He is going lớn stay in domain authority Lat for three days.

4. He is going to lớn travel home by train.

III. Đề thi học kì 2 môn giờ Anh lớp 6 công tác mới bao gồm đáp án số 3

I. Listen và fill one words in the blanket.

Minh likes walking. On …(1)….weekend, he often …(2)….….walking in the mountains. He …(3)….……goes with two friends. Minh & his friends always ……(4)….……strong boot and warm clothes. They always take……(5)….…and water & a camping stove. Sometimes, they (6)…. Overnight.

II. Choose the word whose underlined part has different pronunciation from those of the others. Write the answer (A, B, C or D) in the box.

1. A. Times B. Games C. Watches D. Goes

2. A. Year B. Wear C. Near D. Hear

3. A. With B. Fifth C. Math D. Thank

4. A. Fishing B. Skip C. Picnic D. Twice

5. A. Apartment B. Pastime C. Camping D. Badminton

III. Write the best option (A, B, C or D) in the answer box lớn complete each of the sentences.

1. We usually go swimming …………………weekends.

A. Khổng lồ B. With C. On D. For

2. Ho chi Minh đô thị has a ………….of 3.5 million

A. Population B. Capital C. Thành phố D. Town

3. She never goes………………on Saturday sundays.

A. School B. Swimming C. Movie theater D. đoạn clip games

4. We are going lớn visit our grandparents ………. A week

A. How B. Which C. That D. For

5. Bruce is from Australia. He speaks…………

A. Austratian B. English C. French D. Chinese

6. Phái nam ………………soccer with his friends at the moment.

A. Doing B. Playing C. Is doing D. Is playing

7. He always gets up late and……………………………………………

A. Never he does morning exercises B. He never does morning exercises

C. He does morning exercises never D. He never bởi vì morning exercises

8. Mr. Tuan is loading the truck ………………vegetables

A. To lớn B. For C. With D. Of

Đáp án đề kiểm soát học kì 2 môn giờ đồng hồ Anh lớp 6

I. Listening (1,5 điểm cùng với 0,3 điểm cho mỗi câu đúng)

GV mở phần C6 unit 12 sgk lớp 6 trang 132 – 133 mang đến hs nghe 3 lần

1. The 2. Goes 3. Often 4. Wear 5. Food 6. Camp

II. 1,5 điểm (0,3 điểm cho mỗi câu đúng)

1. C 2. B 3. A 4. D 5. A

III. 2 điểm (0,25 điểm cho từng câu đúng)

1. C 2. A 3. A 4. D

5. B 6. D 7. B 8. C

IV. 1,5 điểm (0,3 điểm cho từng câu đúng)

1. ís playing 2. Cut

3. Playing 4. Stop 5. Goes

V. 1,5 điểm (0,3 điểm cho mỗi câu đúng)

1. D 2. A 3. B 4. A 5. A

VI. 1 điều (0,25 điểm cho mỗi câu đúng)

1. No, She doesn’t

2. It’s black

3. She goes shopping with her friends

4. She likes listening khổng lồ music most

VII. 1 điểm (0,25 điểm cho từng câu đúng)

1. How many people are there in your family?

2. .… lượt thích two kilos of carrots

3. I lượt thích chicken and beef

4…goes to lớn school on foot….

Đề đánh giá học kì 2 tiếng Anh lớp 6 bao gồm đáp án số 4

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m)

1.

A. Books

B. Pencils

C. Rulers

D. Bags

2.

Xem thêm: Empire Earth 2 No Cd Crack Download Empire Earth 1,2,3 Full [email protected]

A. Read

B. Teacher

C. eat

D. Ahead

3.

A. Tenth

B. Math

C. Brother

D. theater

4.

A. Has

B. Name

C. Family

D. Lamp

II. Choose the best answer khổng lồ complete these sentences. (2m)

1. Hung is a ……………….. He’s strong and heavy.

A. Gymnast B. Weight-lifter C. Driver D. Doctor

2. I like hot ………………..

A. Season B. Weather C. Activity D. Class

3. What ……………….. Your father doing now? He is playing badminton.

A. Is B. Are C. Vày D. Does

4. ……………….. Does your brother go fishing? He goes once a week.

A. How old B. How often C. How D. What

5. He ……………….. Goes fishing in the winter. It’s too cold.

A. Often B. Always C. Usually D. Never

6. What about ……………….. By bike?

A. Travel B. To lớn travel C. Traveling D. Travels

7. ……………….. Place are Phuong và Mai going to visit first?

A. Where B. Which C. How D. How long

8. My house is near a market so it’s very __________.

A. Big B. Noisy C. Quiet D. Small

III. Put the verbs into the correct form. (1,5m)

1. My school (have)……………………two floors.

2. Look! The plane (fly) …………..to the airport, it (land)…………………..

3. What about (visit)…………………………………..our parents?

4. We shouldn’t (throw)………trash on the street.

5. They (not go)………….swimming in the winter.

IV. Make questions for the underlined parts or rearrange khổng lồ complete these sentences. (1m)

1. We usually play basketball on the weekends.___________________________________

2. They are going to visit Hue next summer. _______________________________________

3. Tallest/ Tuan/ our/ is/ the/ class/ in.__________________________________________

4. The/ spring/ in/ What/ weather/ is/ like/ the?_______________________________________

V. Read the passage carefully then choose the correct words khổng lồ fill in the blanks. (1,5m)

favorite does plays or but everyday

Miss Loan is our teacher. She teaches us English. She is tall & thin (1)………..she is not weak. She (2)…………….a lot of sports. Her (3)……………sport is aerobics. She (4)…………aerobics three times a week. She likes jogging, too. She jogs in a park near her house (5)……………In her free time she listens khổng lồ music (6)…………..watches TV.

VI. Write the second sentence so that it has a similar meaning khổng lồ the first. (2m)

1. There are a lot of flowers in my garden.

=> My garden …………………………………………..

2. Ha Tinh is smaller than Nghe An.

=> Nghe An ………………………………………..

3. Let’s go khổng lồ Ha Long cất cánh next summer vacation.

=> What about ………………………………………………..?

4. I want some milk.

=> I’d ………………………………………………………….

VII. Write a passage to describe your close friend. (1m)

C. Cỗ 40 đề soát sổ môn giờ đồng hồ Anh lớp 6 kì 2 những năm

I. Đề soát sổ học kì II giờ đồng hồ Anh lớp 6 gồm đáp án trường thcs Bình Châu

A/ LISTENING: (2pts)

Listen to two students talking about what they will bởi if they become the president of the 3Rs club. Put the words or a number in each blank to lớn complete the table: (2pts)

NameMiNam
Class(1)……………………………………(5)……………………….
Idea 1Put (2)…………… bin in every classroomEncourage student khổng lồ use the(6)……..
Idea 2Buy energy(3)………………………………Have a(7)…………………… group
Idea 3Have(4)……………………………….fairs.Organize( 8)…………………….fairs

B/ USE OF ENGLISH:

I/ Find the word which has a different sound in the underlined part: (1.0 pt)

1. A. DadB. HatC. PlantD. Happy
2. A. DoctorB. OpeningC. GoldD. Postcard
3. A. EarthB. FartherC. BothD. Marathon
4. A. CaveB. FamousC. LateD. Channel

II/ Choose the best answer by circling A, B, C or D: (1.0 pt)

1. My father ………………to the zoo last week.

A. Go

B. Will go

C. Went

D. Goes

2. If we cut down more forests, there…………..more floods.

A. Are

B. Have been

C. Were

D. Will be

3.Sydney Opera House is in …………………………

A. England

B. Australia

C. Singapore

D. France

4. It is getting light. Shall I turn …………the light to save electricity.

A. Off

B. Up

C. On

D. In

C/ READING (2,0pts)

I. Choose A, B, C or D to complete the following passage: (1.0 pt)

AIR QUALITY

People need to lớn breath. If they don’t breath, they (1)…………. Die. But how clean is the air people breath?

If they breath dirty air, they will have breathing problems & (2)…………. Ill. Plants và animals need clean air, too. (3)…………. Of things in our lives create harmful gases and make the air dirty, like cars, motorbike & factories. Dirty air called (4)………….. Air. Air pollution can also makes our Earth warmer. The problem of air pollution started with the burning a lot of coal in homes & factories.1- A. Will B. Is C. Are D. Won’t2- A. Become B. Became C. Becomes D. Will become3- A. Some B. Many C. Few D. A lot4- A. Pollute B. Polluted C. Pollution D. Polluting

II- Read the passage carefully then answer the questions below. (1.0 pt)

My name is Dick. I always wish to lớn have a motorhome in my life. My motorhome won’t need lớn be big, but it may have everything I need inside.

There will be a sofa and a lovely table in the head of the car. This will be the place for my friends when they visit me. It is like a living room. The biggest part of my motorhome will be the kitchen. It’ll be in the middle of the car. There will be some model equipments in the kitchen such as dishwasher, fridge, oven, washing machine…. A small toilet and a shower will be in the kitchen, too. The last part will be my bedroom. It is also my entertainment place. There will be a small bed, a wireless TV, and a hightech computer. It would be fantastic if I had my own motorhome. The best thing about having a motorhome is that I can drive it myself to lớn everywhere which I am interested.

1- What kind of the house does the writer wish lớn have?

…………………………………………………. …………………………….. ……………………………………….

2- How many parts are there in the house?

…………………………………………………. …………………………….. ……………………………………….

3- Will this house be big?

…………………………………………………. ……………………………………………………………………….

4- Is the kitchen the biggest part of the house?

…………………………………………………. …………………………….. ……………………………………….

D. WRITING (2pts)

I/ Arrange the following sets of words lớn make meaningful sentences: (1.0 pt)

1. Recycle / the environment / bottles & cans / we will help / If we /………………………………………………………………………………………………………………….

2. Read và write / you / Could / when you were 6 / ?

…………………………………………………………………………………………………………………..

3. Will be able to lớn / In 2030, / robots / bởi vì many things / lượt thích humans /.

……………………………………………………………………………………………………………………

4. Visited / We / in the countryside / our grandparents / last week.

……………………………………………………………………………………….

II/ You và your classmates want to lớn make your school “green” place. Write down four rules for the class members to lớn follow. (1,0pt)

RULES FOR A “GREEN” SCHOOL

II. Đề khám nghiệm học kì II tiếng Anh lớp 6

Choose the odd one out.

1. A. Travelb. Minibusc. Walkd. Go
2. A. Sometimesb. Goodc. Coldd. Tired
3. A. Riverb. Desertc. Laked. Sea
4. A. Buffalob. Cowc. Chickend. Egg
5. A. Cityb. Townc. Weatherd. Capital

Choose the word which has the underlined part is pronounced differently.

1. A. Beachb. Seasonc. Weatherd. Read
2. A. Flowerb. Townc. Slowd. Now
3. A. Rideb. Disciplinec. Drived. Motorbike
4. A. Noseb. Colorc. Motherd. Monday
5. A. Roundb. Housec. Shoulderd. Mouth

Make questions from the words underlined

1. I’d like some rice và chicken for dinner.

2. A cake is 5,000 đ

3. I feel tired

4. I go fishing once a week

5. Yes. I often play badminton in the fall.

Read và complete . Use the worlds in the box

Her/ often/ from/ favorite/ French/ likes/

I have two friends. They are Mary and Paul. Mary is …(1)…… England. She is English. Paul is from France. He is ……(2)…… . They are both eleven. Mary ……(3)…… studying mathematics. She often listen khổng lồ music in …(4)…… miễn phí time. Paul likes studying English. He does not like listening to music. He ……(5)….. Plays sports in his miễn phí time. His ……(6)…… sport is football.

Complete the second sentence so that it has the same meaning as the first

1. The Nile is the longest river in the world.

– No river ……………………………………………………………………………………………………………….

2. We will probably visit nhật bản in the future.

– We might ……………………………………………………………………………………………………………..

3. My brother can run very fast.

– My brother is …………………………………………………………………………………………………………

4. Nga likes badminton best.

– Nga’s favourite ………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

Choose the odd one out.

1 – b; 2 – a; 3 – b; 4 – d; 5 – c;

Choose the word which has the underlined part is pronounced differently.

1 – c; 2 – c; 3 – b; 4 – a; 5 – c;

Make questions from the words underlined

1 – What would you like for dinner?

2 – How much is a cake?

3 – How vì you feel?

4 – How often do you go fishing?

5 – do you often play badminton (in the fall)?

Read and complete . Use the worlds in the box

1 – from; 2 – French; 3 – is; 4 – her; 5 – likes; 6 – favorite;

Complete the second sentence so that it has the same meaning as the first

1 – No river is longer than the Nile.

2 – We might visit nhật bản in the future.

3 – My brother is able lớn run very fast.

4 – Nga’s favorite thể thao is badminton.

Trên đó là Bộ đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học kì 2 có đáp án. Mời chúng ta đọc tham khảo thêm nhiều tài liệu ôn tập giờ đồng hồ Anh 6 khác nhau như Để học giỏi Tiếng Anh 6, Trắc nghiệm trực tuyến Tiếng Anh 6, Đề thi học tập kì 1 lớp 6, Đề thi học tập kì 2 lớp 6, … được cập nhật liên tục bên trên gamesbaidoithuong.com.

Bên cạnh việc liên hệ với gamesbaidoithuong.comqua fanpage facebook gamesbaidoithuong.com, mời độc giả tham gia đội học tập giờ đồng hồ Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 – 8 – 9 trên group trên facebook: tiếng Anh THCS.

Ngoài ra, gamesbaidoithuong.com đã thành lập group share tài liệu tiếng Anh thcs miễn mức giá trên Zalo, mời bạn đọc click mặt đường link: https://zalo.me/g/fdpusx941 hoặc quét mã QR tiếp sau đây để gia nhập vào nhóm: