ĐỀ KIỂM TRA TIẾNG ANH LỚP 5 HỌC KỲ 2

Bộ 5 đề kiểm tra cuối học tập kì 2 môn tiếng Anh lớp 5 bao gồm đáp án tiếp sau đây nằm trong bộ đề thi học kì 2 lớp 5 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022 vày Tài Liệu 247 sưu tầm và đăng tải. 5 Đề kiểm soát Tiếng Anh lớp 5 học tập kì 2 có đáp án được biên tập bám liền kề chương trình học tập tiếng Anh lớp 5 lịch trình mới của cục GD – ĐT giúp các em học viên lớp 5 ôn tập kỹ năng và kiến thức Từ vựng – Ngữ pháp giờ đồng hồ Anh trung tâm học kì 2 lớp 5 hiệu quả.

Bạn đang xem: Đề kiểm tra tiếng anh lớp 5 học kỳ 2


I. Bộ đề thi Anh văn lớp 5 học kì 2 gồm đáp án năm 2021 – 2022

Bộ đề chất vấn tiếng Anh 5 mới cuối học tập kì 2 có đáp án tổng hợp đầy đủ dạng bài bác tập giờ Anh lớp 5 thường chạm mặt khác nhau như: search từ khác loại, sắp xếp những từ đã đến thành câu hoàn chỉnh, chia động từ trong ngoặc, Chọn đáp án đúng, … giúp những em học viên lớp 5 nâng cấp kỹ năng làm bài bác thi hiệu quả.

Lưu ý: độc giả nhấp vào cụ thể từng đường liên kết để xem thêm download từng tài liệu.

Đề đánh giá tiếng Anh lớp 5 học tập kỳ 2 năm 2021 – 2022 số 4Đề thi tiếng Anh lớp 5 học tập kỳ hai năm 2021 – 2022 số 4Đề thi học kì 2 lớp 5 môn giờ Anh năm 2021 – 2022 số 4Đề thi tiếng Anh lớp 5 học tập kì 2 năm 2021 – 2022 số 4Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 5 học tập kỳ 2 năm 2021 – 2022 số 3Đề thi tiếng Anh lớp 5 học tập kỳ hai năm 2021 – 2022 số 3Đề thi học kì 2 lớp 5 môn giờ đồng hồ Anh năm 2021 – 2022 số 3Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 5 học tập kì 2 năm 2021 – 2022 số 3Đề kiểm soát tiếng Anh lớp 5 học kỳ hai năm 2021 – 2022 số 2Đề thi giờ Anh lớp 5 học kỳ hai năm 2021 – 2022 số 2Đề thi học tập kì 2 lớp 5 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022 số 2Đề thi giờ Anh lớp 5 học tập kì hai năm 2021 – 2022 số 2Đề chất vấn tiếng Anh lớp 5 học kỳ hai năm 2021 – 2022Đề thi học kì 2 lớp 5 môn tiếng Anh năm 2021 – 2022Đề thi tiếng Anh lớp 5 học kỳ 2 năm 2021 – 2022Đề thi cuối học tập kì 2 lớp 5 môn giờ đồng hồ Anh năm 2021 – 2022Đề thi tiếng Anh lớp 5 học kì hai năm 2021 – 2022

II. Bộ 5 Đề thi tiếng Anh lớp 5 học kì 2 bao gồm đáp án

1. Đề thi cuối kì 2 lớp 5 môn giờ Anh gồm đáp án số 1

I. Put the correct verbs form of the sentences.

1. She (give)_______ me a book last month.

2. Why you (make)_______ a cake? Someone (come)_________ khổng lồ tea?

3. Tom (never be)_________ lớn Hanoi.

4. We often (go)_________ fishing in the summer.

5. My brother (begin)________ looking for a job in January. He still (look)__________ for a job now.

6. His father (die)________ of cancer at the age of 60.

7. Bởi you feel like (go)________ the theatre or would you rather (watch)________ TV at night?

8. I (not have)_________ much time for entertainment these days.

II. Use the words và reorder the sentences.

1. Didn’t/ do/ his/ homework/ he/ yesterday.

………………………………………………………………………

2. Do/ prefer/ or/ books/ you/ films/ which/ ?/

…………………………………………………………….…………

3. English/ father/ a/ teacher/ good/ my/ is.

……………………………………………………………….……….

4. Will/ he/ the/ theatre/ go/ with/ to/ girlfriend/ tomorrow/ his.

………………………………………………………………….……

5. Born/ I/ in/ 1992/ was/ nhì Phong/ in.

……………………………………………………………………….

III. Choose one word whose underlined part is pronounced differently. Identify A, B, C, or D.

1. A. VolunteerB. ObjectC. RodD. Annoy
2. A. DeviceB. AssistantC. RiseD. Ripe
3. A. TubeB. SupermarketC. CupboardD. Usual
4. A. SafetyB. PaneC. DemonstrateD. Wardrobe
5. A. SocketB. UniformC. ExportD. Store

IV. Choose the best answer.

1. What ___________you__________ next weekend?

A. Do/ do

B. Are/ do

C. Did/ do

D. Are/ going to lớn do

2. Where is Tony from? ~ He is from____________.

A. Vietnamese

B. American

C. Singapore

D. Singaporean

3. Yesterday John________ go to school because he__________ a toothache.

A. Didn’t/ had

B. Doesn’t/ has

C. Didn’t/ has

D. Doesn’t/ had

4. I sometimes go___________ in the winter.

A. Ski

B. Skiing

C. Lớn ski

D. Lớn skiing

5.___________ are you going this summer holiday? – I’m going lớn Paris.

A. How

B. What

C. Where

D. Who

6. We want khổng lồ have a good time___________Hanoi.

A. On

B. At

C. For

D. In

7. Hoa___________ a letter to lớn her pen friend now.

A. Is writeing

B. Is writing

C. Writes

D. Wrote

8. It takes about thirty hours_________________ from Hanoi lớn Ho chi Minh City.

A. Khổng lồ fly

B. Flying

C. Fly

D. To flying

9.___________ is it from Hanoi khổng lồ Hue? ~ About 900 kilometers.

A. How old

B. How

C. How far

D. How many

10. There are four______________ in my country: spring, summer, autumn & winter.

A. Season

B. Seasons

C. People

D. Students

Đáp án Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 5 kì 2 số 1

I. Put the correct verbs khung of the sentences.

1. Gave; 2. Are you making/ Is someone coming;

3. Has never been; 4. Go; 5. Began- is still looking;

6. Died; 7.going- watch ; 8. Don’t have;

II. Use the words và reorder the sentences.

1. He didn’t vì chưng his homework yesterday.

2. Which bởi vì you prefer: films or books?

3. My father is a good English teacher.

4. He will go to lớn the theatre with his friend tomorrow.

5. I was born in 1990 in nhị Phong.

III. Choose one word whose underlined part is pronounced Identify A, B, C, or D.

1. D; 2. B; 3. C; 4. D; 5. A;

IV. Choose the best answer.

1. D; 2. C; 3. A; 4. B; 5. C;

6. D; 7. B; 8. A; 9. C; 10. B;

⇔ tìm hiểu thêm bài tập ôn tập cuối năm môn tiếng Anh 5: Ôn tập tiếng Anh lớp 5 năm học 2018 – 2019

2. Đề kiểm tra tiếng Anh kì 2 lớp 5 gồm đáp án số 2

I. Put the correct verbs form of the sentences.

1. In the early 1800s, only Britain (go)_________ though the industrial revolution.

2. My wife and I (travel)___________ to Mexico by air last summer.

3. Jane (be)_________ here since last week.

4. I (never see)___________ anyone more punctual than your brother.

5. His father (die)__________ of cancer at the age of 60.

6. You (hear)__________ the wind? It (blow)_________ very strongly tonight.

II. Circle the word in each group which is different.

1.A. MirrorB. PhotoC. PictureD. Newspaper
2. A. FridgeB. Washing machineC. StereoD. Cooker
3. A. BehindB. UntilC. NearD. Next to
4. A. ThirdB. SecondC. OneD. First
5. A. TomorrowB. Christmas DayC. BirthdayD. Weeding day

III. Choose the words or phrases that are not correct.

1. They traveling to school by bus. A B C D

2. She is ride her xe đạp to the market. A B C D

3. Some signs says you can not do something. A B C D

4. Where is he going at five on the morning. A B C D

5. Is there a lake khổng lồ the right from the house? A B C D

Choose the odd one out.

1. A. BeautifulB. SouvenirC. InterestingD. Colorful
2. A. WeatherB. SummerC. AutumnD. Winter
3. A. WhoB. HowC. WhyD. This
4. A. ToothB. EyeC. HeadD. Aspirin
5. A. BoughtB. FlewC. DancedD. Sang

Đáp án đề kiểm tra tiếng Anh kì 2 lớp 5 số 2

I. Put the correct verbs size of the sentences.

1. Went ; 2. travelled; 3. has been;

4. have never seen ; 5. Died; 6. Do you hear / is blowing;

II. Circle the word in each group which is different.

1. A; 2. C; 3. B; 4. C; 5. A;

III. Choose the words or phrases that are not correct.

1. B (travel); 2. A (riding); 3. B (say); 4. D (in); 5. D (of);

IV. Choose the odd one out.

1. B; 2. A ; ;3. D ; 4. D; 5. C;

⇔ bài viết liên quan đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 5 tất cả file nghe khác: Đề thi học tập kì 2 môn tiếng Anh lớp 5 bao gồm file nghe năm học tập 2018 – 2019

3. Đề giờ Anh lớp 5 cuối học kì 2 có đáp án số 3

I. Leave ONE unnecessary letter in these words lớn make them

1. STAIDIUM ………………………………………….

2. HOISPITAL ………………………………………….

3. SUPERIMARKET ………………………………………….

4. CINEIMA ………………………………………….

5. POEST OFFICE ………………………………………….

6. PHAREMACY ………………………………………….

7. THEATREA ………………………………………….

8. BEETWEEN ………………………………………….

II. Choose the correct answer lớn complete the sentences.

1. He looks different___________ his father.

A. At

B. With

C. From

D. For

2. Ba has__________ days off than Mr. Trung.

A. Much

B. Many

C. Less

D. Fewer

3. Hung is in his He___________ the guitar now.

A. Play

B. Plays

C. Will play

D. Is playing

4. __________a lovely house!

A. How

B. What

C. When

D. Where

5. My brotheris the__________ in my family.

A. More intelligent

B. Intelligent

C. Most intelligent

D. Less intelligent

6. A________ works on the farm.

A. Teacher

B. Doctor

C. Farmer

D. Journalist

7.________ vì chưng you usually bởi vì after school? – I read books and watch TV.

A. How

B. What

C. When

D. Why

8. Lan lives__________20 Nguyen Tat Thanh Street.

Xem thêm: Giftcode Cf - Code Đột Kích Vip 2021

A. On

B. At

C. To

D. In

III. Reorder the words khổng lồ complete sentences.

1. Doctor/ see/ you/ the/ should.

……………………………………………………………………………………

2. My/ anything/ didn’t/ mother/ buy.

……………………………………………………………………………………

3. The/ is/ warm/ spring/ in/ weather?

……………………………………………………………………………………..

4. Going/ we/ to/ are/ Nha Trang/ next weekend/ visit?

……………………………………………………………………………………..

5. Fly/ he/ the/ wants/ kite/ to.

…………………………………………………………………………………….

IV. Read và answer the questions.

Hello! My name is John. I am from America. I’m having a wonderful time in domain authority Nang. The beach is nice. The hotels look beautiful & the seafood is excellent. The weather is lovely, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

1. Where is Peter from?

………………………………………………………………………………………….

2. Where is henow?

…………………………………………………………………………………………

3. What is seafood like?

………………………………………………………………………………………..

4. What is the weather like?

………………………………………………………………………………………..

5. Did he meet a pretty girl from Hanoi?

……………………………………………………………………………………….

Đáp án đề giờ đồng hồ Anh lớp 5 học kì 2 số 3

I. Leave ONE unnecessary letter in these words lớn make them correct.

1. STADIUM ; 2. HOSPITAL; 3. SUPERMARKET; 4. CINEMA;

5. POST OFFICE ; 6. PHARMACY ; 7. THEATRE ; 8. BETWEEN;

II. Choose the correct answer khổng lồ complete the sentences.

1. C ; 2. B; 3. D ; 4. B ; 5. C ; 6. C; 7. B; 8. B;

III. Reorder the words to complete sentences.

1. You should see the doctor.

2. My mother didn’t buy anything.

3. Is the weather warm in spring?

4. We are going to visit lớn Nha Trang next weekend.

5. He wants to fly the kite.

IV. Read & answer the questions.

1. He is from America.

2. He is in domain authority Nang.

3. The seafood is excellent.

4. The weather is lovely.

5. Yes, he did.

Google dịch

Hello! My name is John. I am from America. I’m having a wonderful time in domain authority Nang. The beach is nice. The hotels look beautiful & the seafood is excellent. The weather is lovely, so I go swimming most of the time. Yesterday, I met a pretty girl from Ha Noi. She was very friendly.

4. Đề thi học kì 2 môn giờ đồng hồ Anh lớp 5 bao gồm đáp án số 4

Đọc đoạn văn sau cùng tích True(T) giỏi False (F) cho các câu bên dưới đây.

When Susan was younger, she changed school. She changed schools three times between the age of 11 & 16. She never studied except before the exams, và she stopped studying when she was fourteen. At home, she listened khổng lồ rock music và watched science fiction và cartoons on TV. In the evening and at weekends, she played the guitar.

T

F

1.Susan didn’t like studying.

2. She left school when she was 14.

3. She liked watching cartoon on TV.

4. She disliked watching science fiction on TV.

5. She liked playing guitar everyday.

Em hãy sắp đến xếp các từ sau thành câu trả chỉnh.

1. Folk tales/ I/ because/ love/ each of them/ me/ gives/ in life./ a lesson

2.like / would / future / the / you / to / what / be / in/?

3. Walking/ their/ mountain/ go/ the/ they/ house./ often/ in/ near

4.in / peaceful / hometown / quiet / and / my / life / is

5. Borrowed/ from his sister/ paid her back./ David/ some money/ and never

Chọn từ khác loại.

1. A. Left b. Right c. Opposite d. Welcome

2. A. Show b. Take c. Street d. Tell

3. A. Shoe b. Bakery c. Drugstore d. Restaurant

4. A. Need b. Want c. Could d. Would

Chọn giải đáp đúng.

1. Which are your brother’s favorite dishes? – …………

A. No, thanks. B. I’m thirsty.

C. Cartoons. D. Chicken noodles và apple pies.

2. ………… is there to lớn eat? – There’re some apples.

A. Who B. Where C. When D. What

3. John is riding his bike _______ the park.

A. On B. At C. Above D. In

4. I love karate. I _______ karate every day.

A. Work B. Make C. Bởi vì D. Clean

5. Hoa often _______ to the music club every Sunday.

A. Goes B. Does C. Listens D. Climbs

ĐÁP ÁN

Đọc đoạn văn sau với tích True(T) tốt False (F) cho những câu dưới đây.

1 – T; 2 – T; 3 – T; 4 – F; 5 – F;

Gg dịch

Khi Susan còn nhỏ, cô ấy đã chuyển trường. Cô ấy đang đổi trường tía lần trong khoảng thời hạn từ 11 cho 16 tuổi. Ở nhà, cô ấy nghe nhạc rock với xem kỹ thuật viễn tưởng với phim hoạt hình trên TV. Vào trời tối và cuối tuần, cô ấy đùa guitar.

Em hãy chuẩn bị xếp các từ sau thành câu hoàn chỉnh.

1 – I love folk tales because each of them gives a lesson in life.

2 – What would you like to be in the future?

3 – They often go walking in the mountain near their house.

4 – David borrowed some money from his sister and never paid her back.

Chọn từ không giống loại.

1 – d; 2 – c; 3 – a; 4 – c;

Chọn giải đáp đúng.

1 – D; 2 – D; 3 – D; 4 – C; 5 – C;

5. Đề thi tiếng Anh lớp 5 cuối học kì 2 gồm đáp án số 5

I/ Choose the odd one out

1. A. Monday

B. Friday

C. Birthday

D. Saturday

2. A. Milk

B. Fish

C. Pork

D. Beef

3. A. Library

B. Pencil case

C. Schoolbag

D. Ruler

4. A. Mom

B. Teacher

C. Bother

D. Uncle

II/ Choose the correct answer A, B, C or D

1. Leo ______________ goes swimming in summer because the weather is hot.

A. Never

B. Always

C. Seldom

2. Where is he going lớn _____________ in Quy Nhon?

A. Stays

B. Stay

C. Staying

3. What _____________ the weather today?

A. Are

B. Will

C. Is

4. How many _____________ bởi you have?

A. Dog

B. Pet

C. Dogs

5. I eat _____________ chocolate every morning.

A. Bar of

B. Carton of

C. A bar of

D. A carton of

III/ Read the following text and complete.

My name is Simon and I have a dog called Star. Yesterday, he waited for me in the cupboard when it rained. I opened the cupboard và he was there. He was a big and friendly dog. I laughed at him và took him out of the cupboard to lớn the garden. Then we played happily in the garden.

1. Simon’s dog is ______.

2. Star waited Simon in the _____ when it ________.

3. Star was a ____ & _____ dog.

4. They played ________ in ____________

IV/ Reorder these words lớn have correct sentences

1. Arrive/ yesterday/ late/ Penny & Tina/ did/ Why/ ?/

_____________________________________

2. About/ How/ the zoo?/ to/ going/

_____________________________________

3. Some/ There/ the/ fridge./ are/ bananas/ in/

_____________________________________

ĐÁP ÁN

I/ Choose the odd one out

1 – C; 2 – A; 3 – A; 4 – B;

II/ Choose the correct answer A, B, C or D

1 – B; 2 – B; 3 – C; 4 – C; 5 – A;

III/ Read the following text and complete.

1. Simon’s dog is __Start____.

2. Star waited Simon in the ___cupboard__ when it ___rained_____.

3. Star was a __big__ & ___friendly__ dog.

4. They played ___happily_____ in _____the garden_______

GG dịch

Tên tôi là Simon cùng tôi tất cả một nhỏ chó thương hiệu là Star. Hôm qua, anh ấy hóng tôi trong tủ khi trời mưa. Tôi mở tủ và anh ấy ngơi nghỉ đó. Nó là 1 trong con chó mập và thân thiện. Tôi mỉm cười nhạo anh ta và đưa anh ta thoát khỏi tủ ra vườn. Sau đó cửa hàng chúng tôi chơi sướng trong vườn.

IV/ Reorder these words lớn have correct sentences

1 – Why did Penny & Tine arrive late yesterday?

2 – How about going khổng lồ the zoo?

3 – There are some bananas in the fridge.

Trên phía trên là tổng thể nội dung của cục 5 đề kiếm tra tiếng Anh lớp 5 tất cả đáp án. Mời các bạn đọc tìm hiểu thêm nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh lớp 5 cả năm không giống như: Giải bài bác tập giờ Anh lớp 5 trọn bộ, Đề thi học tập kì 1 lớp 5, Đề thi học kì 2 lớp 5, Trắc nghiệm tiếng Anh lớp 5 online, ….được update liên tục trên tư liệu 247.