ĐỀ KHẢO SÁT CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM LỚP 8 MÔN TIẾNG ANH

Đề thi khảo sát chất lượng đầu năm lớp 8 môn giờ đồng hồ Anh năm 2022 - 2023 (10 đề)

gamesbaidoithuong.com biên soạn và sưu tầm Đề thi khảo sát quality đầu năm lớp 8 môn giờ Anh năm 2022 - 2023 (10 đề) được tổng hợp chọn lọc từ đề thi môn giờ đồng hồ Anh 8 của các trường trên toàn quốc sẽ giúp học viên có kế hoạch ôn luyện trường đoản cú đó ăn điểm cao trong những bài thi giờ đồng hồ Anh lớp 8.

Bạn đang xem: Đề khảo sát chất lượng đầu năm lớp 8 môn tiếng anh

*

Tải xuống

Phòng giáo dục và Đào sinh sản .....

Đề khảo sát chất lượng Giữa kì 1

Năm học tập 2021

Môn: giờ Anh 8

Thời gian làm bài: 60 phút

(Đề thi số 1)

I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently.

1. A. Humor B. Music C. Cucumber D. Sun

2. A. Slim B. Thin C. Smile D. Visit

3. A. children B. School C. character D. chemistry

4. A. Lucky B. Volunteer C. Sun D. Public

5. A. Brown B. Know C. However D. Town

II. Circle the best option before the letter A, B, C or D to lớn complete the sentences below.

1. I live ______ 20 Oxford Street.

A. In B. At C. On D. From

2. The sun ____ in the east.

A. Rose B. Rise C. Rises D. Is rising

3. My sister and I______ the cartoons on TV last summer.

A. Watched B. Watch C. Watches D. Watching

4. I don’t have enough money _____ for a taxi.

A. Paying B. For paying C. For pay D. Khổng lồ pay

5. She enjoys _______ khổng lồ music while he’s studying.

A to. Listen B. Listen C. Lớn listening D. Listening

6. She isn’t ______ to be in my class.

A. Enough old B. Old enough C. Very old D. Too old

7. She is my next-door ______.

A. House B. Class C. Neighbor D. Neighborhood

8. She will be here _____ Christmas.

A. At B. On C. In D. To

9. She has _____________.

A. Long hair đen B. đen long hair C. Long black hair D. Hair long black

10. He is ________ young khổng lồ wash himself.

A. Too B. Also C. Very D. So

III. Match each sentence in column A with its response in column B.

A

B

Answer

1. I lượt thích playing đoạn phim games.

2. How about going khổng lồ the chess club?

3. Don’t play soccer in the street!

4. Hello. Can I speak to lớn Nhan, please?

5. Would you like to go khổng lồ the movie with me tonight?

6. Thu, it’s a pleasure to meet you.

A. Yes, I’d love to. What time?

B. Nice khổng lồ meet you too, Nam.

C. No, I won’t.

D. Yes, that’s a nice idea.

E. Hello, this is Nhan. Who’s calling?

F. So bởi I

1- F

2- _____

3- _____

4- _____

5- _____

6- _____

IV. Read the following passage & answer the questions below.

Hang is fourteen years old. She is a pretty girl with long đen hair. She goes to school five days a week and usually goes swimming with some friends on Saturday mornings. She lives in a large house with her mother, father và younger brother at 2/34 Nguyen Trai street. Hang has a lot of friends. Of all her friends, Nga and Thuy are the ones she spends most of her time with. They all like listening to lớn music và playing sports in their không lấy phí time.

1. How old is Hang?

…………………………………………………………………………

2. What does she look like?

……………………………………………………………………………

3. Who does she live with?

………………………………………………………………………………

4. Does she spend most of her time with all of her friends?

………………………………………………………………………………

5. What bởi Hang, Nga & Thuy like doing in their không tính phí time?

………………………………………………………………………………

V. Use the following information to lớn write a paragraph about Minh.

Name: Nguyen Tuan Minh Age: 15

Address: 34 Tran Hung Dao Street, hai Duong

Family: mother, father, younger sister- Hoa

Appearance: tall, thin, short brown hair

Characters: reserved, generous, helpful

Friends: Trung, Duy

Beginning: His name is Nguyen Tuan Minh. He is fifteen years old.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Hiển thị đáp án

Lời giảiI.

1- D 2- C 3- A 4- B 5- B

II.

1- B 2- C 3- A 4- D 5- D

6- B 7- C 8- A 9- C 10- A

III.

2- D 3- C 4- E 5- A 6- B

IV.

1. She is fourteen years old.

2. She is a pretty girl with long đen hair.

3. She lives with her mother, father and younger brother.

4. No, she doesn’t. (She spends most of her time with two of her friends, Nga & Thuy.)

5. They all like listening khổng lồ music and playing sports in their không tính tiền time.


Phòng giáo dục và Đào tạo thành .....

Đề khảo sát unique Giữa kì 1

Năm học 2021

Môn: tiếng Anh 8

Thời gian làm cho bài: 60 phút

(Đề thi số 2)

I. Choose the words which have the underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. Scholarship B. Champagne C. School D. Christmas

2. A. Relax B. Pagoda C. Admire D. Advance

II. Circle into the words which are different from the other. ( 0.5 point)

1. A. Child B. Children C. Fine D. Teacher

2. A. Morning B. Night C. Bye D. Evening

III. Choose the best answer A, B, C or D lớn complete these sentences.

1. How old……? She is thirty years old.

A. She is B. She’s C. Is she D. Is he

2. How many…………..are there in your family?

A. Child B. Childs C. Childrens D. Children

3. My mother smiled…………at the joke.

A. Quietly B. Loudly C. Strongly D. Widely

4. I ……..ever go to lớn the theatre.

Xem thêm: Tải Avast Cleanup Premium 21 21, Avast Cleanup Premium 21

A. Rarely B. Not C. Sometimes D. Hardly

5. Please come in and sit…………

A. Up B. This C. Down D. That

6. Could you……..me how to lớn use this new telephone?

A. Shared B. Show C. Say D. Remember

7. The light………out while we were having tea.

A. Was going B. Went C. Had gone D. Has gone

8. Math is harder ……English

A. Than B. More C. Best D. The

9. Would you lượt thích to……..a cup of tea?

A. Has B. Have C. Had D. Having

10. Phái nam is my…………….friend.

A. Best B. More C. Is D. Friends

IV. Write the correct forms of the verbs.

1. Yesterday, Minh (go) to lớn the cinema with Nam.

2. My brother is (tall) than Minh brother.

3. My father (work) in a factory last year.

4. They (going to) the hospital to lớn meet Mr. Le.

Hiển thị đáp án

Lời giảiI.

1. B 2. B

II.

1. C 2. C

III.

1. C 2. D 3. B 4. A 5. C

6. B 7. B 8. A 9. B 10. A

IV.

1. Went 2. Taller 3. Worked 4. Are going to

V.

A.

1. F 2. T

B.

1. Lan is fourteen.

2. Nien is in class 7.

3. Nien lives in Hue.

VI.

1. Lam is taller than Mai

2. They are going to the cinema tonight.

3. She played volleyball yesterday.

4. She is not old enough khổng lồ be in my class.


Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên .....

Đề khảo sát chất lượng Giữa kì 1

Năm học 2021

Môn: giờ đồng hồ Anh 8

Thời gian có tác dụng bài: 60 phút

(Đề thi số 3)

I. Choose the words which have the underlined part is pronounced differently from the others.

1. A. Comfort B. Hobby C. Knowledge D. Popular

2. A. About B. Bough C. Cough D. Shout

II. Circle into the words which are different from the other.

1. A. Mom B. Dad C. Daddy D. Night

2. A. You B. Miss C. Mrs D. Mr

III. Choose the best answer A, B, C or D to lớn complete these sentences.

1. How old......? She is thirty years old.

A. She is B. She's C. Is she D. Is he

2. How many..............are there in your family?

A. Child B. Childs C. Childrens D. Children

3. My mother smiled............at the joke.

A. Quietly B. Loudly C. Strongly D. Widely

4. I ........ever go to the theatre.

A. Rarely B. Not C. Sometimes D. Hardly

5. Please come in and sit............

A. Up B. This C. Down D. That

6. Could you........me how lớn use this new telephone?

A. Explain B. Show C. Say D. Remember

7. The light.........out while we were having tea.

A. Was going B. Went C. Had gone D. Has gone

8. Math is harder ......English

A. Than B. More C. Best D. The

9. Would you like to........a cup of tea?

A. Has B. Have C. Had D. Having

10. Phái mạnh is my................friend.

A. Best B. More C. Is D. Friends

IV. Write the correct forms of the verbs.

1. Yesterday, they (go) to lớn the cinema with together.

2. Linh is (tall) than Minh.

3. My father (work) in a factory last year.

4. We (going to) the hospital to meet Mrs. Nga.

V. Read the following text & then answer the questions.

Hoa is fourteen, she lived in Hue in 2013, but this year she lives in Hanoi. Yesterday Hoa's friend Nien sent Hoa a letter. Nien was Hoa neighbor when Hoa lived in Hue. She is younger than Hoa, she is thirdteen. Lan is Hoa's best friend. The two girls are in the same class, class 8, at quang Trung School. Last year, Hoa came to school for the first time. Lan showed her around & introduced her many friends.