Bài tập tiếng anh lớp 8 có đáp án unit 1

Tổng hợp bài tập trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh 8 Unit 1: Leisure activities tất cả đáp án, cung ứng các em rèn các khả năng như: Phonetics, Speaking, Vocabulary, Grammar, Reading,

Trọn bộ thắc mắc trắc nghiệm Bài tập trắc nghiệm giờ đồng hồ Anh lớp 8 Unit 1: Leisure activities tất cả đáp án. Hỗ trợ tài liệu tìm hiểu thêm miễn phí tổn và hữu ích dành cho các em học tập sinh, quý thầy cô giáo, sẵn sàng tốt cho các kì thi đặc biệt quan trọng sắp tới.

Bạn đang xem: Bài tập tiếng anh lớp 8 có đáp án unit 1

Bộ 60 câu hỏi trắc nghiệm giờ Anh 8 Unit 1: Leisure activities

Mời chúng ta theo dõi cụ thể tại đây:

Bài tập Trắc nghiệm Unit 1: Phonetics & Speaking

Choose the letter A, B, C or D the word that has the underlined part different from others.

Question 1:

A. Adore

B. World

C. Worker

D. Word

Question 2: 

A. Beach

B. Peach

C. Watch

D. chemistry

Question 3: 

A. Cultural

B. Communicate

C. Music

D. Student

Question 4: 

A. Leisure

B. Furniture

C. Feature

D. Nurture

Question 5: 

A. Mind

B. Fire

C. Kit

D. Socialize

Question 6: 

A. Weird

B. Relax

C. Netlingo

D. Detest

Question 7: 

A. Craft

B. Trò chơi

C. Communicate

D. Bracelet

Question 8: 

A. Centre

B. Detest

C. Leisure

D. Relax

Question 9: 

A. addicted

B. adore

C. Satisfied

D. Virtual

Question 10: 

A. Socialize

B. Window

C. Netlingo

D. Communicate

Question 11: 

A. Hooked

B. Addicted

C. Watched

D. Shopped

Question 12: 

A. Watching

B. Relax

C. Satisfied

D. Cultural

Question 13: 

A. Leisure

B. Detest

C. sociable

D. spend

Question 14:

A. craft

B. Addicted

C. centre

D. cook

Question 15: 

A. Netlingo

B. Satisfied

C. Window

D. Virtual

►► ĐÁP ÁN: 

1.A 2.D 3.A 4.D 5.C 6.C 7.A 8.D 9.C 10.D 11.D 12.A 13.A 14.C 15.D

Bài tập Trắc nghiệm Unit 1: Vocabulary và Grammar

Question 1: He adores __________ out with his friends at weekends.

A. Hang

B. Hanging

C. To lớn hang

D. Hangs

Question 2:My brother is addicted ___________ playing beach games.

A. On

B. Of

C. Lớn

D. At

Question 3:We need a craft ___________ to do dome DIYs.

A. Kit

B. Street

C. Bracelet

D. Leisure

Question 4:What is your favorite ___________ activity?

A. Cultural

B. Leisure

C. Hooked

D. Addicted

Question 5: Anna wants lớn ___________ the team so much.

A. Join

B. Hang

C. Detest

D. Relax

Question 6: I don’t mind window ___________ if you like.

A. Siêu thị

B. Shopping

C. To siêu thị

D. Shopped

Question 7:The young use ___________ to socialize on the internet.

A. Netlingo

B. Activity

C. Sự kiện

D. Centre

Question 8: People watching is right ___________ my street.

A. Down

B. Up

C. To lớn

D. Of

Question 9: I detest ___________ with weird people.

A. Communicating

B. Relaxing

C. Joining

D. Minding

Question 10:Are you ___________ on making bracelets?

A. Hooked

B. Hanged

C. Addicted

D. Adored

Question 11: Will your parents be ___________ with your school results?

A. Relaxed

B. Joined

C. Satisfied

D. Detested

Question 12: What do you often ___________ at leisure time?

A. Go

B. Bởi vì

C. Get

D. Have

Question 13: Do you think friendship on the mạng internet is ___________?

A. Satisfied

B. Cultural

C. Virtual

D. Addicted

Question 14: Have you ever attended a ___________ event in your neighborhood?

A. Leisure

B. Relaxing

C. Cultural

D. Craft

Question 15:How many people are there in the community ___________?

A. Center

B. Area

C. Window

D. Leisure

►► ĐÁP ÁN: 

1.B 2.C 3.A 4.B 5.A 6.B 7.A 8.B 9.A 10.A 11.C 12.B 13.C 14.C 15.A

Bài tập Trắc nghiệm Unit 1: Reading

Read the passage below và decide whether the statements are TRUE or FALSE?

Hello everyone. This is Alice. What vày you often bởi vì when you have không lấy phí time? There are a lot of leisure activities for young people lớn choose from. I myself adore doing DIYs. I have a craft kit with a lot of things to lớn make crafts. Thanks khổng lồ the craft kit, I can make some gifts for my friends và relatives. My mother taught me to make bracelets. Last week, I made a bracelet for my younger sister. I will make another for my close friend tomorrow. Making bracelet is my favorite leisure activity. I want to lớn learn lớn make photo collages and frames, too. Therefore, I surf the internet for more information. Also, I have found a lot of useful Youtube videos teaching how lớn make scarfs & pullovers by wool. After watching them, I hope I will be able to make woolen clothes for my puppy.

Question 1:Alice enjoys doing DIYs.

A. True

B. False

Question 2: She doesn’t have any craft kits.

A. True

B. False

Question 3: Her mother told her how to make bracelets.

A. True

B. False

Question 4: Alice surf the internet for information on collage making.

A. True

B. False

Question 5: Alice has found lots of Youtube đoạn clip on puppies.

A. True

B. False

Choose the letter A, B, C or D lớn complete the passage below

The British spend their không tính phí time in different ways. People generally use it to lớn relax. But many people also take part (6) _____________ voluntary work, especially for charities.

People spend a lot of their không lấy phí time in the home, where (7) _______ popular leisure activity is watching television, the average viewing time being 25 hours a week. People often (8)______ programs on đoạn phim so that they can watch later.

Reading is also a favourite way of spending leisure time. The British ________ (9) a lot of time reading newspapers and magazines.

In the summer gardening is popular. & in winter it is often replaced by “Do-it-yourself”, (10) ________people spend their time improving or repairing their homes. Many people have pets lớn look after: taking the dog for a daily walk is a regular routine.

Question 6:

A. On

B. In

C. At

D. For

Question 7: 

A. The most

B. Most

C. More

D. More than

Question 8: 

A. Record

B. Scan

C. Print

D. Power

Question 9: 

A. Spend

B. Spends

C. Spending

D. To spend

Question 10:

A. What

B. Why

C. When

D. While

Choose the letter A, B, C or D to lớn answer these following questions

A favourite pastime with children and adults alike is betting on cricket fights during the rainy season. Children catch crickets and sell them for this purpose.

Horse racing held on Saturday và Sunday in a Saigon suburb draws large crowds as thousands of Vietnamese, young & old, turn out lớn cheer the pint-sized Asiatic horses and jockeys on khổng lồ victory. Betting is heavy, with profits going into the national treasury of Southern Vietnam. It is not uncommon lớn see a horse run the wrong way around the track.

Other popular sporting events include soccer, basketball, volleyball, swimming, hiking, ping pong, và tennis. Vietnam teams often compete with other countries in soccer, tennis, bicycling, basketball, and other sports.

There are few golf courses in Southern Vietnam. The one in Saigon is located near rã Son Nhat Airport. It may well be the only golf course in the world fortified by pillbox installations on its perimeter, with soldiers and machine guns inside. There is an excellent golf course in domain authority lat. Caddies are usually women.

Question 11: What do children bởi vì with crickets?

A. Sell

B. Play

C. Talk

D. Give

Question 12:When are horse-racing held?

A. Monday

B. Tuesday

C. Saturday

D. Friday

Question 13: Where does the betting go?

A. Local treasury

B. National treasury

C. International treasury

D. Individuals

Question 14:Do Vietnamese play soccer?

A. Yes, they vị

B. No, they didn’t

C. Yes, they are

D. No, they don’t

Question 15:Are there any golf courses in Vietnam?

A. Yes, there are no golf course.

B. Yes, there are few.

C. No, there aren’t

D. No, There are many

►► ĐÁP ÁN: 

1.A 2.B 3.A 4.A 5.B 6.B 7.A 8.A 9.A 10.C 11.A 12.C 13.B 14.A 15.B

Bài tập Trắc nghiệm Unit 1: Writing

Choose the letter A, B, C or D to complete the sentences with given words

Question 1:How much/ time/ day/ you/ spend/ playing game?

A. How much time a day bởi vì you spend on playing game?

B. How much time a day bởi vì you spend in playing game?

C. How much time a day did you spend in playing game?

D. How much time a day did you spend on playing game?

Question 2: Nick/ just/ buy/ a CD/ Vietnamese folk songs/ and he/ think/ he/ enjoy/ listen/ khổng lồ the melodies.

A. Nick just bought a CD of Vietnamese folk songs và he thinks he’ll enjoy listening khổng lồ the melodies.

B. Nick has just bought a CD of Vietnamese folk songs & he thinks he’ll enjoy listening khổng lồ the melodies.

C. Nick did just buy a CD of Vietnamese folk songs and he thinks he’ll enjoy listening lớn the melodies.

D. Nick just buys a CD of Vietnamese folk songs và he thinks he’ll enjoy listening lớn the melodies.

Question 3: Ping/ not/ mind/ do/ a lot of/ homework/ in the evenings.

A. Ping doesn’t mind to vì chưng a lot of homework in the evenings.

B. Ping didn’t mind to vày a lot of homework in the evenings.

C. Ping didn’t mind doing a lot of homework in the evenings.

D. Ping doesn’t mind doing a lot of homework in the evenings

Question 4: Marie/ like/ window shopping/ her close friend/ Saturday evenings.

A. Marie likes window shopping with her close friend in Saturday evenings.

B. Marie lượt thích window shopping with her close friend in Saturday evenings.

C. Marie likes window shopping with her close friend on Saturday evenings.

D. Marie like window shopping with her close friend on Saturday evenings.

Question 5: Why/ not/ we/ help/ our parents/ some DIY projects?

A. Why not we help our parents with some DIY projects?

B. Why not we help our parents some DIY projects?

C. Why don’t we help our parents some DIY projects?

D. Why don’t we help our parents with some DIY projects?

Rearrange the sentences khổng lồ make meaningful sentences

Question 6:look/ does/ she/ what/ like?

A. What like she look does?

B. What does she look like?

C. What does lượt thích she look?

D. What she look does like?

Question 7: a/ received/ Lan/ letter/ yesterday/ her/ from/ friend.

A. Lan a letter received her friend from yesterday.

Xem thêm: Dạng Bài Co2 Tác Dụng Với Dung Dịch Kiềm Có Lời Giải, Co2 Tác Dụng Với Dung Dịch Kiềm

B. Lan her friend received a letter from yesterday.

C. Lan received a her friend letter from yesterday.

D. Lan received a letter from her friend yesterday.

Question 8: is/ My/ gardening/ activity/ favourite/ leisure.

A. My favourite leisure activity is gardening.

B. My leisure activity favourite is gardening.

C. My gardening is favourite leisure activity.

D. My activity is favourite leisure gardening.

Question 9: not/ get/ is/ She/ to/ old/ married/ enough.

A. She is not old lớn get enough married.

B. She is not get married old enough to.

C. She is not old enough to lớn get married.

D. She is not enough old lớn get married.

Question 10: long/ is/ a/ girl/ She/ with/ nice/ hair.

A. She is a nice girl with long hair.

B. She is a long hair girl with nice.

C. She is with a nice girl long hair.

D. She is with a long hair girl nice.

Rewrite sentences without changing the meaning

Question 11:

A. Making craft is as interesting than collecting stamps.

B. Making craft is less interesting than collecting stamps.

C. Collecting stamps is as interesting than making craft.

D. Collecting stamps is less interesting than making craft.

Question 12: It’s tiring khổng lồ sit in front of the computer for hours.

A. Sitting in front of the computer for hours is tiring.

B. Sit in front of the computer for hours is tiring.

C. Sat in front of the computer for hours is tiring.

D. Lớn sit in front of the computer for hours is tiring.

Question 13: He passed the exam because he’s intelligent.

A. He’s intelligent, but he passed the exam.

B. He’s intelligent, và he passed the exam.

C. He’s intelligent, for he passed the exam.

D. He’s intelligent, so he passed the exam

Question 14: He hates playing board games.

A. He doesn’t lượt thích playing board games.

B. He doesn’t dislike playing board games.

C. He doesn’t detest playing board games.

D. He doesn’t want playing board games

Question 15: We would prefer khổng lồ make crafts rather than play tennis.

A. We would rather to make crafts than play tennis.

B. We would rather make crafts rather than play tennis.

C. We would rather make crafts than play tennis.

D. We would rather making crafts rather than play tennis.

►► ĐÁP ÁN: 

1.A 2.B 3.D 4.C 5.D 6.B 7.D 8.A 9.C 10.A 11. 12.A 13.D 14.A 15.C

►► CLICK NGAY vào nút TẢI VỀ dưới đây để download Bài tập trắc nghiệm giờ Anh lớp 8 Unit 1: Leisure activities tất cả đáp án (Có đáp án) bỏ ra tiết bạn dạng file word, tệp tin pdf hoàn toàn miễn tầm giá từ chúng tôi.